top of page

Hva kan vi hjelpe deg med?

Bli en bedre historieforteller i egne kanaler

Ønsker du å presentere deg på en god måte på egne nettsider, i sosiale medier eller i andre sammenhenger? 

 

Med på notene hjelper deg å fortelle historier som det er verdt å bry seg om. Verktøyene våre er video, foto, lyd, musikk og tekst.

 

Vi hjelper deg med å finne fram til de historiene som er verdt å fortelle og hvordan du bør fortelle dem, for at du skal få best mulig effekt og respons. 

 

Hvordan du velger å samarbeide med oss er helt opp til deg. Vi ser på oss selv som en kommunikasjonsmakker og er først og fremst opptatt av å bidra med det som spiller deg god, slik en kompetent makker skal være.

Hva trenger du hjelp til?

Strategi og
kreative løsninger

Vi kan hjelpe deg med å utarbeide en innholdsstrategi for satsingen din i egne kanaler og i sosiale medier,

og vi hjelper deg med å finne fram til de historiene som det er verdt å fortelle, måten du forteller dem på, i hvilke sammenhenger og hvorfor.

Produksjon

Vi kan hjelpe deg med å produsere innholdet ditt til bruk i egne kanaler, eller deler av det, spesielt der hvor du har behov for spesialistkompetanse innen lyd- og bildeproduksjoner.

Konsultasjon

Noen ganger har du bare behov for å lufte tankene dine. Vi idémyldrer gjerne sammen med deg i forbindelse med internprosesser og innholdsmarkedsførings-prosjekter. 

 E-post: kontakt (krøllalpha) notene (punktum) no
mobil: 9008 7990

Kontaktinfo

Det er historiene som du ønsker å fortelle som er det viktige, ikke verktøyene eller virkemidlene som vi bruker for å fortelle dem. 

 

Vi har lang erfaring med strategisk kommunikasjon og er i stand til å jobbe raskt og effektivt, tilpasset den hektiske sosiale medierhverdagen. 

 

Vi er opptatt av å planlegge produksjonsarbeidet slik at du får mest mulig ut av ressursene dine og vi kan være akkurat så «stor eller liten» som nettopp ditt prosjekt har bruk for. En gjeng med dyktige samarbeidspartnere sørger for det.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg å bli en bedre historieforteller i egne kanaler.

  • Hvordan jobber jeg sammen med Med på notene?
    Du velger selv hvordan du kan komplettere dine interne ressurser med vår spesialkompetanse. Vi har erfart at de beste løsningene vokser innenifra og ut. Internt eierskap er derfor avgjørende når du skal lage godt innhold i egne kanaler. Vi har lang erfaring i å jobbe tett opp mot avdelinger både innen marked, HR og kommunikasjon, for å utnytte de interne ressursene best mulig og for å skape de mest optimale løsningene.
  • Hva koster det og hvor lang tid tar det?
    Vi jobber på fast prosjektpris og vi leverer til avtalt tid - og vi gjør alltid vårt beste for at du skal få mest mulig ut av ressursene dine. Vi har lang erfaring med å jobbe med innholdsproduksjon, vi har god kontroll og oversikt over hva som er mulig å gjøre, hvordan vi skal gjøre det, hvor lang tid det vil ta og hvor mye det til slutt vil koste. På generelt grunnlag kan vi si at kostnadsnivået styres av forholdet mellom pris, kvalitet, omfang og leveringstid. Du kan med andre ord påvirke det på flere måter, alt etter hva du har behov for og vektlegger underveis i prosessen. Vi hjelper deg selvsagt med planleggingen underveis, slik at du får den løsningen du ønsker deg og er best tjent med. Det starter med at vi møtes til en uforpliktende prat om hva du har behov for og hvorfor - og hva vi kan bidra med, for å hjelpe deg på best mulig måte.
bottom of page